søndag 6. april 2014


Nå er det på tide å begynne å dele noe her på bloggen. Jeg er helt ny og fersk som blogger, igjen gjør Inga noe Inga ikke kan. Det er jo litt det denne bloggen skal handle om, det å utvikle seg og tørre å gjøre det man ikke har gjort før, om å vokse :)
Deling er også en form for å vokse, det er litt skummelt å dele tanker. Vi som mennesker har et ønske om å være likt, det ligger i vårt dna i det å være flokksdyr, samtidig som vi er individer med egne erfaringer, meninger og individuaslitiske trekk, ved å dele tanker og meninger i det åpne rom åpner man en dør in i seg selv. Janteloven sier at du skal ikke tro at du er noe, men jeg sier "du skal tro at du er noe!" Hvis du ikke tror at du er noe, så er eller blir du aldri noe heller.

Stripen "Litlas verdener" en illustrasjon av en slags minimeg, hun skal hjelpe meg å fortelle om både temaer, tanker, følelser og ellers små hverdagslige ting med en humoristisk vri. Det hun forteller er en blanding av virkelighet og fri fantasi, det er opp til hver og en å avgjøre hva som er hva ;)

Siden dette er mit allerførste innlegg lar jeg det være med dette i dag, jeg må jo også finne ut av hvordan man publiserer dette og deler :) så til neste gang, ha en fantastisk, storslått dag, nyt hvert øyeblikk og tenk positivt :D


6 kommentarer:

 1. Dette var et hyggelig møte med deg! Blogg er et fremmedord for meg og jeg snublet over dette mer eller mindre ved en tilfeldighet, men vil nok lese deg med interesse - dersom jeg finner frem i denne internettjungelen. Når en har levd 3/4 hundre år så er det en stor og treg materie å sette se inn i !!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Arild :) Ja det er mye å sette seg in i i denne internettverdenen men det er spennende å utforske og oppdage nytt. Man vokser med alt nytt man lærer uansett alder :D

   Slett
 2. Hæ Inga mín til lukkur með nýja bloggið þitt.
  Ég var að spá í með auðmýktina - það er hægt að sýna auðmýkt með að láta ekki á sér bera en páfuglinn felur ekki fjarðir sínar til að sýna auðmýkt. Hver og einn á að sýna með stolti það sem hann hefur..

  SvarSlett
  Svar
  1. Helt riktig "unknown" :) Vi skal være stolte over hvem vi er og ikke være redde for å vise det til verden. Vi er alle unike, alle har noe å gi, alle fortjener å bli sett og hørt med godhet og åpenhet. Uansett om man er enig i det personen står for eller ikke, vis respekt, for det er altid en grunn for at du er akkurat slik du er. Janteloven er en uting som holder folk nede og gjør dem redde. Bort med janteloven! strutt med dine fjær og vær stolt :D

   Slett
  2. Hæ Inga, ég var viss um að nafnið mitt myndi koma fram en þetta er Herdís systir þín sem skrifar ;) (veit ekki hvernig á að setja nafnið mitt undir)

   Slett
  3. hehe :D þú þarft sennilega að vera með google profile til að nafnið komi með :)

   Slett