Flytteprosessen Dale "slott" verksted, atelier, galleri

uke 3 i oppussingen av slottetUke 3 oppussingen er i gang
Etter å ha vært syk i evigheter var jeg oppegående i dag og tok turen ned på lokalet. Vi har fått vann! :)
Jeg bar in det som var i bilen, vasket av et hjørne på kjøkkenbenken inne på keramikkverkstedet og satte opp kaffekannen. Med den på plass, lys og litt blomster i vinduet og musikk fra den lille reiseradioen er det faktisk blitt ganske koseligt der inne.

Her skal det avholdes kurs allerede om en uke så nå er det bare å brette opp ermene og komme i gang.
Men først et lite kaffebesøk av noen venner, det må man ha tid til, så da var det å lage til en kaffebesøkkrok. 

I morgen skal jeg ut å kjøpe maling og skrape, første oppgave er å fikse oppgangen til verkstedet og doen. Slik ser oppgangen ut nå.

Nå har jeg desverre ikke mer å fortelle, håper at det skjer litt mer i uken som kommer så jeg kan begynne å vise før og etter bilder.
Ha en flott uke alle dere herlige sjeler.
Våren er snart her :)


uke 2 i flyttebloggen

08.02.2015
Ny uke og desverre har det ikke skjedd så mye på flyttefronten, jeg har ligget med influensa mesteparten av uken. I dag er det morsdag og formen begynner å komme seg såpass at jeg satser på å treffe døttrene mine i kveld :) Tankene går også til min egen lille mamma som jeg ikke får anledning til å treffe i dag siden hun bor på Island, denne er til deg mamma <3
På det nye keramikkverkstedet har det likevel samlet seg opp litt mer ting som tilhører atelieret. Jeg må fiffe litt opp på atelieret før jeg kan begynne å ta noe in der. Det skal males og golvduken skal rives av m.m her ser dere min plan.

Litt jobb som venter så nå må jeg bare bli helt frisk så jeg kan komme skikkelig i gang med arbeidet :) 
(jeg glemte å nevne at det er ikke kommet vann i huset ennå, og det må ordnes før alt annet kan gjøres)
Jeg håper å ha mer spennende å vise til neste uke, men for denne gangen sier jeg takk for meg. 
Ha en flott uke alle dere herlige sjeler :D

søndag 1. februar 2015 uke 1 flytteprosessen

Nå skal jeg flytte igjen og jeg tar med meg rubbel og bit, muser og katter og ugler og kroner og alt annet som måtte finnes oppe i mitt hode av kreativ fantasi og selvfølgelig tar jeg også med mine verdslige eiendeler. Vi flytter til Dale i Sandnes kommune, der er det store flotte byggninger og fantastiske parker og turområder. Alt står tomt nå, området ble sist brukt som flyktnigemottak, før det var det mentalsykehus :O
Men vi lar oss ikke skremme av gamle drauger og tar med oss masse lysenergi og fyller alle rom med eventyr godhet og lys.
Og slik ser mitt nye slott ut (slik jeg ser det) om du ser det på samme måte er opp til deg ;)
Jeg var innom der i kveld og tok noen stemningsbilder fra utsiden, det er virkelig magisk der ute.
Flytteprosessen er i gang og nesten alle mine 124 halvferdige lerretter er på plass. Jeg har lovet meg selv at etter flyttingen skal jeg være flink til å male ferdig disse maleriene, eller male over dem hvis de ikke er til å berge. Jeg ante ikke at de var så mange, det er av å til nyttig å flytte. Her står de, inne i det som skal bli keramikkrommet. Jeg skal ikke gjøre noe der inne i første omgang så det passer fint å bruke det som stableromm. 
Jeg kan se skjønnhet i så mye, som denne gamle ovnen som er på rommet, den er selvfølgelig ubrukelig som ovn og jeg må nok gjøre noe med den. Tenker at jeg maler den og lar den leve resten av sitt liv som pyntegjenstand, en pensjonert skjønnhet.
Ellers har jeg gjort min første invistering til slottet og det er denne krystallysekronen :) jeg har planer om å skaffe meg mange slike av alle slag og fylle alle rom og ganger med krystaller. Hvis du vet om en krystallysekrone som ikke er i bruk så endelig ta kontakt :)
Det blir ikke mer denne gangen, jeg lover å holde deg oppdatert med prosessen og skrive nytt innlegg hver uke :)
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar