Bestille dit eget Kraftportrett


Jeg har nylig åpnet en ny side på facebook som heter kraftPortrett se link https://www.facebook.com/kraftportrett


Gå in og lik siden så får du tilbud på bestilling av portrettmaleri størrelse 50x60 til kr 2000.- vanlig pris på denne størrelsen er fra 3-5000.- 
Siste sjangse!! bestill portrett til denne prisen før 1 juli 2014!!!
Der kan du se noen av maleriene jeg allerede har laget både etter bestilling og bilder som er til salgs. Jeg legger også ut prosessbilder så du kan se hvordan bildene blir til.
Kraftportrett er et maleri som skal framheve kraften eller stemningen i personen som er avbildet. Du kan bestille bilde som viser din bestefar som ung på motorsykkel, deg som havfrue, din venninne som herskapelig eller kongelig fra 1600 tallet og så videre, alt er mulig.
Jeg har også laget noen portretter av dyr i friske farger se bilde
Det eneste jeg vegrer meg mot er å male barn, siden bildene ikke skal gjenskape motivet fotografisk men heller gi en kraft og aura til motivet.

Du kan velge hovedfarge i bildet hvis du vil, jeg legger til komplementærfarger som forsterker motivet, for best resultat gi meg frie tøyler. Send in bilde av det som skal males på mail: ingas.kunst@gmail.com
Bestilling sendes på mail og bekreftes med betaling av depositum på 700,- kr
dette beløpet sikrer mitt arbeid og blir ikke tilbakebetalt hvis du mot al forventning ikke ønsker å kjøpe maleriet når det er ferdig.
Resten betales ved henting eller til kto hvis det skal sendes, porto kommer i tillegg.
Beregnet arbeidstid på et portrett kan være fra 1 til 2 måneder.
Stikk innom kraftPortrett og gi en enestående gave til den du er glad i :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar