Litlas verdener tegneserie


Nå er det på tide å begynne å dele noe her på bloggen. Jeg er helt ny og fersk som blogger, igjen gjør Inga noe Inga ikke kan. Det er jo litt det denne bloggen skal handle om, det å utvikle seg og tørre å gjøre det man ikke har gjort før, om å vokse :)
Deling er også en form for å vokse, det er litt skummelt å dele tanker. Vi som mennesker har et ønske om å være likt, det ligger i vårt dna i det å være flokksdyr, samtidig som vi er individer med egne erfaringer, meninger og individuaslitiske trekk, ved å dele tanker og meninger i det åpne rom åpner man en dør in i seg selv. Janteloven sier at du skal ikke tro at du er noe, men jeg sier "du skal tro at du er noe!" Hvis du ikke tror at du er noe, så er eller blir du aldri noe heller.

Stripen "Litlas verdener" en illustrasjon av en slags minimeg, hun skal hjelpe meg å fortelle om både temaer, tanker, følelser og ellers små hverdagslige ting med en humoristisk vri. Det hun forteller er en blanding av virkelighet og fri fantasi, det er opp til hver og en å avgjøre hva som er hva ;)

Siden dette er mit allerførste innlegg lar jeg det være med dette i dag, jeg må jo også finne ut av hvordan man publiserer dette og deler :) så til neste gang, ha en fantastisk, storslått dag, nyt hvert øyeblikk og tenk positivt :D


Jeg tenker at denne kan komme uten noe særlig tekst, den forklarer seg selv syns jeg ;) Jeg tror at hos meg er det ikke bare en låner med rar humor, heller en hel landsby. Det hjelper heller ikke å flytte for de flytter med meg. Selvfølgelig leverer de tilbake ting når jeg pakker i flytteesker, tenker at de er litt late og gidder ikke pakke så mye selv. Men det skjedde ved denne flyttingen at de leverte en hel eske med lenge savnede ting tilbake, etter at jeg var ferdig med å flytte. Den var ikke med i flyttelasset og dukket plutselig opp på verkstedet etter at nesten alle eskene var tømt. Ja, ja, noe må man bare lære å leve med :)


I dag fikk jeg splitternytt tegnebrett i posten :) Her er min allerførste digitale tegning av Litla, ikke så verst tenker jeg men ser at det er mye som skal læres før det blir perfekt. 
Det jeg ser allerede nå er at fargene er så mye klarere en når jeg tegner på papir og skanner bildet in, til tross av at jeg forsterker fargene i photoshopp. Dette blir kjekt å utforske og øve seg på, jeg gleder meg som en liten unge på julaften :D :D :D 
Ønsker dere alle en fantastisk og kreativ kveld 

Øving gjør mester
 Her er Litla igjen tegnet med tusj på papir så lagt in på photoshop og fargeladt der.
 
Her har jeg renset bakgrunnen tegnet på henne briller og lagt in tekst, alt på photoshop. 
Øving gjør mester heter det, det er ikke mer en ca 2 måneder siden jeg begynte å bruke photoshop, det kommer fort når man først begynner å forstå hvordan det fungerer. Man må vite hva man har lyst til å bruke photoshop til, i første omgang ville jeg lære å legge tekst in på bilder, deretter å rense bilder og så å legge et bilde opp på et annet. Det har jeg nå lært, neste er å tegne og fargelegge direkte på photoshop, der har jeg litt igjen ser jeg når jeg sammenligner meg med mesterene :) Men vil man nok så får man det til også. 
Ha en fantastisk og kreativ dag alle sammen :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar